Categories
Дизајн Литература

…ИЛИ…

…ИЛИ…

Александар Прокопиев

МЛАД БОРЕЦ / 1987 г.

Илустрации: Диано Здравковиќ

Categories
Литература Поезија

пеење за синот и мајката